|SPECIALISATIE : BEDRIJFSGEBOUWEN |


Sinds 2004 heeft het bureau zich gespecialiseerd in industriŽle architectuur.

Een uitgebreider en dus grondiger voortraject zorgt voor een uitgekiende logische constructiewijze en een aanzienlijke reducering van de uitvoeringstermijn.
Een streven naar de geoptimaliseerde verhouding tussen behoeften en budget staat hierbij centraal.

De steeds grotere vescheidenheid aan functionaliteit ( combinatie wonen, kantoren, showroom, deels verhuren,... ) binnen ťťnzelfde gebouw zorgt voor een enorme uitdaging in de ontwerpfase en een meer verfijnde afwerkingsgraad.

De zware graad aan prefabricatie en kenmerkende materialisatie vragen een specifieke kennis. Gezien deze manier van bouwen een totaal andere aanpak vraagt dan het realiseren van residentiŽle architectuur zorgt MUO voor een A tot Z begeleiding in de ontwikkeling van uw vastgoedinvestering.

Daarnaast biedt MUO architecten een volwaardige consultancy in het ontwikkelen en verwezenlijken van bouwprojecten in de KMO- en de logistieke sector. De jarenlange samenwerking met verscheidene investeerders en logistieke bouwers heeft gezorgd voor een onmiskenbare toegevoegde waarde als architect in dit specifiek vakgebied.

Centraal in beide aspecten staat het leveren van kennis en inzicht in zowel financiŽeltechnisch als gebruiksgeoptimaliseerde waarde bij het verwezenlijken van kleine KMO-gebouwen tot grote logistieke en industriŽle investeringen. De kracht van deze kennis vertaalt zich in een zo optimaal mogelijke invulling van de scoop van de klant / eindgebruiker gekoppeld aan een verfijnde architecturale uitstraling.

Om toekomstige klanten breder te kunnen ondersteunen, kunnen wij tevens adviseren in het realiseren van diens bouwkundige behoeften in een off-balance bouwproject. ( huren / leasen )
 
 
   Facebook  Instagram