Arch. Chris
van cammeren

Wanneer je interesse in vormen en structuren van jongs af aan de rode draad is in je dagdagelijkse activiteiten, weet je dat architectuur een roeping is.

Met opleidingen in modeltekenen, schilderkunst, beeldende vorming en architectuurtekenen ontwikkelde Chris Van Cammeren al vroeg een passie voor het vak.

Het was dan ook een evidentie dat hij zich tijdens zijn hogere studies verder verdiepte in de architectuur en zijn kennis in de praktijk omzette bij bureaus zoals Jo Crepain, CONIX, DMT, ... Specifieke praktijkervaring deed hij op bij de grotere aannemers zoals Bolckmans nv. Zijn expertise in bouwen en constructie gaf Chris zelfs een tijdje door aan anderen als gastdocent aan het Hoger Instituut voor architectuurwetenschappen Henri Van de Velde. Vanuit een passie voor prefabricatie, richtte hij in 2004 MUO architecten op, dat zich toelegt op staal- en prefabbetonbouw.

De eerste jaren realiseerde het bureau tal van prestigieuze projecten in de industriebouw en maritieme sector; vandaag richt het zich op zowel de professionele klanten als particulieren. De specialisatie van het kantoor leent zich perfect voor hedendaagse architectuur waarin openheid en duurzaam bouwen centraal staan. Alles wordt afgestemd op de behoeften van de bouwheer, met oog voor het vooropgestelde budget. Exact waar MUO architecten voor staat.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info