Home

 

Willy's Recepten

 
     
  Voorgerechten Soepen
 
Gestoofde Bruine Linzen
Kippenlevers op Joodse Wijze
Kippenleverterrine
Omelet met Kervel en Gebakken Asperges
Peterseliesoep
Prei in Vinaigrette
Russisch Ei
Slaatje van Kippenborst en Weidechampignons
Tomaat Niçoise
Tortilla van Avignon
Vleeskroketten
Alliumsoep
Harira
Knolseldersoep met Merg
Peterseliesoep
Selderpot
Soep uit de Dauphiné
Soepje van Bosduif
Velouren Soepjes
     
  Hoofdschotels Desserts & Gebak
 
Américain Préparé
Boerenontbijt
Boeuf Bourguignon
Buffalo Chicken Wings
Couscous Royale
Eendenkonfijt
Gebraden Hammetje
Gevulde Paprika's op Griekse Wijze
Kippenlevers op Joodse Wijze
Kippenleverterrine
Kippenvleugeltjes
Krab & Garnalen Pilaf
Lamsstoofpotje
Le Rêve du Clochard
Osso Bucco
Paling in het Groen
Paëlla
Ragoût van Zeevruchten
Selderpot
Tomaat Niçoise
Varkensvlees met Curry
Vleeskroketten
Amandelkoekjes
Appels in de Oven
Appeltaart van Tante Jeanne
Echt Roomijs zonder Machine
Franchipanetaart
Fruitsoepje
Packham Peer met Beaujolais en Specerijen
Rumtopf
Tiramisu
     
  Groenten Sauzen
 
Gestoofde Bruine Linzen
Groentengratin uit de Camargue
Koolsla
Prei in Vinaigrette
Ratatouille uit de Wok
Selderpot
Tomaat in Vinaigrette van eigen Sap
Tortilla van Avignon
1000-Eiland Dressing
Chimichurri
Harissa
Hummus
Le Rêve du Clochard
Peperonata
Provençaalse Boter
Salsa
Sausje voor Rauw Witloof
Thousand Islands Dressing
Zigeunersaus
     
  Diverse  
 
Ajuinconfituur
Buffalo Chicken Wings
Kippenlevers op Joodse Wijze
Kippenvleugeltjes
Koolsla
Mousse van Charcuterie
Prei in Vinaigrette
Provençaalse Boter
Rauwe Ham naar Oud Portugees Recept
Rumtopf
Sangria
Tomaat in Vinaigrette van eigen Sap
Tortilla van Avignon
Vleeskroketten